Optreden “Spetteren in de Vesting”

Optreden “Spetteren in de Vesting” zaterdag 28 mei tussen 13:00 en 16:30 locatie: binnenstad gorinchem  

Collectie Theaterkostuums

Ook juf Anja heeft tijdens Corona niet stilgezeten. Samen met Willy Lemmen maakt zij een collectie theaterkostuums welke in de “etalage” van schouwburg De Nieuwe Doelen stonden.

Sponsoring door Northwave Intelligent Security Operations

In juni was er nog een grote verassing! Voor de leerlingen kregen we prachtige t-shirts die we kunnen gebruiken bij presentaties en voorstellingen. Gesponsord door Northwave Intelligent Security Operations. Nogmaals bedankt Steven!

Ook De Kinderlessen Kunnen Weer Hervat Worden

Ook de kinderlessen kunnen weer hervat worden. Helaas weer geen eindpresentatie. Dan maar een open les geheel volgens de regels.

Oefenen Voor De Greatest Showman

Oefenen voor de Greatest Showman met Showballet 1 en 2. Nu een keer op het walplein. Inclusief onze nieuwe lekker warme hoodies!

Dansen Buiten In De Kou

Helaas mochten we vanwege de corona maatregelen ggeen gebruik maken van de dans studio. Maar daar hadden we al snel wat op gevonden! Lekker buiten dansen op het schoolplein “Kleine Wereld”. Koud, dat wel!

Geen lessen t/m 31 maart 2020 vanwege uitbraak Corona-virus

Per direct kunnen wij in verband met de uitbraak van het Corona-virus geen balletlessen verzorgen ? De verhuurder van onze studio heeft besloten om per vrijdag 13 maart de nieuwste RIVM-richtlijnen voor sportclubs toe te passen op onder andere onze studiolocatie. Tot en met 31 maart vervallen daardoor alle lessen. […]

Vrijdag 6 december: Winter Dansfeest!

De decembermaand staat voor de deur en dat vieren we bij Balletschool Papillon! Dwarrelende sneeuwvlokken, leuke cadeautjes en gezellige dingen doen: december heeft genoeg redenen voor een feestje. Alle leerlingen van Balletschool Papillon zijn welkom om dit op vrijdag 6 december te komen vieren, ongeacht op welke dag/tijd je normaal […]

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.