Wie zijn wij?

OVER ONS

Wij zijn balletschool Papillon en bestaan al sinds 1973. 

De school is opgericht door Anja Rietveld en in 2004 is Birgitta Jansen de balletschool komen versterken.

De lessen worden gegeven in de balletstudio van sporthal De Oosterbliek, welke voorzien zijn van prachtige spiegels om zo de vorderingen goed te bekijken. 

Éen keer per 2 maanden wordt er een “open les” verzorgd waarin men de vorderingen van de leerlingen kan bekijken. Dat is meestal in de week vóor een schoolvakantie.                                                 

Elk jaar is er een grote Eindpresentatie welke veelal in de maand juni plaatsvindt. Dit jaar is dat in theater de Vijfzinnen op 15 juni.  

Anja verzorgt  o.a. de lessen Pop-en showdance. Inmiddels is er een showballet 1,  showballet 2 en showballet 3. Deze lessen variëren in de leeftijd vanaf 9 jaar tot 24 jaar

Ook heeft zijn het Minitheater onder haar hoede (vanaf 7 jaar) waarin zij de kleine Sterren klaar stoomt voor musical presentaties en het grotere werk daarna ( musicalstichting LUSA)

Al jaren heeft zij ook de trouwe groep  Fit & Fun, die elke week laten zien dat fit zijn niet aan leeftijd is gebonden!

Birgitta neemt o.a.  de klassiek balletlessen voor haar rekening. Al vanaf 4 jaar zijn de kinderen van harte welkom om hun danskunsten te laten zien. Ook voor de grotere leerlingen ligt er een mooie uitdaging klaar in o.a. spitzentraining. Voor de kinderen die zich nog een beetje willen oriënteren wat ze graag willen doen zijn er de FunKidz lessen van 6 t/m 9 jaar.  

De lessen worden gegeven op maandag, woensdag en vrijdag. Kijk voor meer en uitgebreide informatie op ons “rooster” en “dansvormen”.

Zien we je gauw?

Anja en Birgitta