Kids Dance

Kids Dance is een leuke les afgestemd naar de voorkeur van 4 en 5 jarigen

Kinderdans is een les voor kleuters van 4 en 5 jaar (BO groep 1 en 2). De les is erg goed voor je houding en vormt een goede basis voor allerlei andere dansvormen. Danstechniek en –vaardigheid, muzikaliteit, expressie, ruimtegebruik, samenwerking, communicatie en discipline: het komt allemaal aan bod. Maar de hoofdzaak blijft plezier in het dansen!

Read More

Fun Kidz

Dansen op jouw favoriete muziek

Een leuke oriëntatieles van diverse dansstijlen zoals klassiek, musical en popdance. Een uur lang Fun waarbij de danstechniek zoals houding, ritmegevoel, afwerking van bewegingen en expressie niet uit het oog verloren worden. Ook jouw stijl komt voorbij! Laat de show maar beginnen!

Read More

Pop & Showdance 3

Een mix van diverse dansstijlen

Een mix van diverse dansstijlen waarbij de danstechniek zoals houding, ritmegevoel, afwerking van bewegingen en expressie niet uit het oog verloren worden. Ook jouw stijl komt voorbij! Laat de show maar beginnen!

Read More

Pop & Showdance 2

Pop &Showdance vanaf 12 jaar

Samen met showballet 1 zijn jullie het visitekaartje van de balletschool. Er worden regelmatig optredens verzorgd. In de lessen komen allerlei dansstijlen aan bod. (lyrical) jazz, modern, musical & theatredance, salsa, streetdance old school, hip hop, en er wordt extra gelet op techniek en vooral uitstraling. De les duurt 1 ½  uur.

Read More

Showballet 1

Deze groep is het visitekaartje van Papillon!

Deze groep is het visitekaartje van Papillon! Er worden regelmatig optredens verzorgd en dat betekent dat je soms extra moet repeteren. In de lessen komen allerlei dansstijlen aan bod (lyrical) jazz, modern, burlesque, musical & theatredance, salsa. Ook komen er regelmatig gastdocenten de nieuwste trends aanleren. De les duurt 1 ½  uur.

Read More

Evolution Of Dance

Deze groep heeft al diverse shows en optredens verzorgd!

EVOLUTION OF DANCE Deze groep heeft al diverse shows en optredens verzorgd! Ze worden regelmatig ingezet voor evenementen. Ook op 1 en 2 april 2023 zullen zij weer een eigen show geven in theater Periscoop genaamd: “A NIGHT TOT REMEMBER” Deze les wordt vooral gebruikt voor repertoire en “eigen” choreo’s van de leerlingen zelf!

Read More

Fit and Fun

een verzameling van leuke swingende dans-en stepcombinaties!

Alle oefeningen zijn “low impact…” dus niet belastend voor rug en knieën. Een pittige en uitdagende les op herkenbare muziek voor al diegene, die nog lang niet toegeven aan de tand des tijds!

Read More

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.