Showballet 2

Pop &Showdance vanaf 13 jaar

Samen met showballet 1 zijn jullie het visitekaartje van de balletschool. Er worden regelmatig optredens verzorgd. In de lessen komen allerlei dansstijlen aan bod. ( ( lyrical)  jazz, modern, musical & theatredance, salsa,  streetdance old school, hip hop, en er wordt extra gelet op techniek en vooral uitstraling.

Read More

Showballet 1

Showballet Selectie

deze groep is het visitekaartje van de Papillon!… Er worden regelmatig optredens verzorgd en dat betekent dat je soms extra moet repeteren.In de lessen komen allerlei dansstijlen aan bod ( lyrical) jazz, modern, burlesque, musical&theatredance, salsa. Ook komen er regelmatig gastdocenten de nieuwste trends aanleren. De les duurt 1 ½  uur… deze groep verzorgt ook “eigen shows”!

Read More

Pop & Showdance – Kids & Junior

Dansen op jouw favoriete popmuziek

Een uur lang lekker swingen waarbij de dans techniek zoals houding, ritmegevoel, afwerking van bewegingen…en expressie niet uit het oog worden verloren.al jouw favoriete popsterren en groepen komen voorbij! Laat de show maar beginnen!

Read More

Fit and Fun

een verzameling van leuke swingende dans-en stepcombinaties!

Alle oefeningen zijn “low impact…” dus niet belastend voor rug en knieën. Een pittige en uitdagende les op herkenbare muziek voor al diegene, die nog lang niet toegeven aan de tand des tijds!

Read More

Klassiek Ballet

Droom jij van een tutu en het Zwanenmeer?

Klassiek ballet is erg goed voor je houding en vormt het een goede basis voor allerlei andere dansvormen. Danstechniek en –vaardigheid, muzikaliteit, expressie, ruimtegebruik, samenwerking, communicatie en discipline: het komt allemaal aan bod.

Read More

Klassiek Ballet Teens

Traditioneel ballet met eigentijdse twist

Steeds meer tienermeiden (en -jongens) waarderen de grondlegger van vele moderne, westerse dansstijlen: het klassieke ballet. Maar, de traditionele aanpak in een klassieke balletles spreekt hen vaak minder aan. De klassieke les voor tieners bewaart het beste van de klassieke danstraditie en combineert dit met hedendaagse muziek en lesmethoden.

Read More

Minitheater

Wil jij ook een musical ster worden?

Ben je ook zo dol op dansjes en liedjes uit films en musicals? Dan is deze les echt iets voor jou!…dansen, zingen en scène’s naspelen ! ook een prima opstapje voor het grotere werk als je wilt doorstromen naar musicalstichting LUSA.

Read More