Funkidz

Vind jij alle dansstijlen leuk?

Een uur lang lekker swingen waarbij de dans techniek zoals houding, ritmegevoel, afwerking van bewegingen…en expressie niet uit het oog worden verloren.al jouw favoriete popsterren en groepen komen voorbij! Laat de show maar beginnen!

Inmiddels vast onderdeel op het rooster van Balletschool Papillon: FunKidZ-lessen (60 min.) gaan over datgene dat jij leuk vindt. Elke les sluit aan op jouw interesses, de tijd van het jaar en de nieuwe dans- en muziektrends. Aan de hand daarvan maak je kennis met verschillende dansstijlen. Van klassiek ballet tot streetdance, van Broadway-jazz tot tapdance. En het blijft niet bij dans alleen: ook elementen uit bijvoorbeeld (theater)spel, musical, bodydrumming en kinderyoga komen aan bod. Een bonte collage van dans, muziek en beweging die een prima opstap is voor een gespecialiseerde (dans)les. De les is ook leuk voor jongens.

Er zijn twee FunKidZ-groepen: de Kids van 6 en 7 jaar en de Junioren van 8 en 9 jaar. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en danservaring.

Aan het eind van elk seizoen geven we een spetterende eindvoorstelling. Tijdens het seizoen werken we regelmatig mee aan evenementen in de stad.

In de les draag je makkelijk zittende danskleding en dansschoentjes en zijn je haren vastgemaakt.

Na elke schoolvakantie is gelegenheid een gratis proefles te volgen: neem vooraf wel even contact op om deze af te spreken. Vlak voor elke schoolvakantie zijn ouders/verzorgers welkom te komen kijken tijdens de open lessen.

De lessen worden gegeven door Birgitta Jansen, bevoegd dansdocent met ruim vijftien jaar lesgeefervaring. Daarnaast geeft Birgitta groepsfitnesslessen, yogaworkshops en musicallessen.